Vraća se legendarni Winamp: Žele biti centar za svu glazbu
Legendarni Winamp nakon pet godina ovaj tjedan će dobiti novu verziju aplikacije, a sljedeće godine i ogroman redizajn, a autori žele u njega integrirati svaki izvor glazbe do kojeg možete doći.

Winamp je godinama bio glavni program koji smo koristili za slušanje glazbe, a iako je praktično potonuo u zaborav, nije umro. Štoviše, za sljedeću godinu priprema veliki povratak.

Njegovi vlasnici iz tvrtke Radionomy planiraju ga vratiti u novom ruhu kao izvor sve glazbe koju možete dohvatiti online. Tako bi novi Winamp trebao biti središte za sve podcaste, glazbene playliste i internetske radijske postaje.

Sljedeće godine tako će stići nova aplikacija za iOS i Android te za računala, a već ovaj tjedan objavit će i prvu nadogradnju aplikacije nakon 2013. godine.

Direktor Radionomyja, Alexandre Saboundjian, za TechCrunch je ispričao kako žele da Winamp bude agregator sve glazbe. Međutim nisu otkrili na koji način misle integrirati Winamp i popularne servise poput Spotifyja, Apple Musica ili nekog drugog izvora glazbe. Teško je zamisliti da bi se oni olako otvorili nekom servisu i omogućili korisnicima da ne provode svoje glazbeno vrijeme u njihovim matičnim aplikacijama.

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/tech/vraca-se-legendarni-winamp-zele-biti-centar-za-svu-glazbu-595320 – 24sata.hr
(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 37 pregleda, 1 Danas)

Related posts