Vip postaje A1! Nakon 19 godina na hrvatskom tržištu uzet će ime svoje austrijske tvrtke majke
Nakon 19 godina postojanja na hrvatskom tržištu pod vlastitim brendom Vip, drugi najveći telekom u Hrvatskoj preuzima naziv svoje austrijske tvrtke majke i postaje A1.
A1 Telekom Austria Grupa, koja posluje u sedam zemalja središnje i istočne Europe i ima oko 24 milijuna korisnika, lani je odlučila da A1 postane jedinstven brend za sve njihove kompanije. Tako će do kraja ove godine brend Vip biti zamijenjen brendom A1, a Vipnet d.o.o. postat će A1 Hrvatska d.o.o.

Što se tiče ostalih brendova te tvrtke u Hrvatskoj, Tomato i B.net neće mijenjati svoje nazive, dok će Vip Metronet Business Solutions postati A1 Business Solutions.
Iz Vipneta ističu da sva prava i obveze korisnika, partnera, klijenata i dobavljača ostaju nepromijenjeni, bez potrebe za izmjenama sklopljenih ugovora, a korisnici ne moraju mijenjati SIM kartice, brojeve, modeme ili bilo kakvu drugu opremu.
Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 52 pregleda, 1 Danas)

Related posts