VIDEO: Sletio je Ferrarijem u more jer mu je “Isus tako rekao”!
Ljudi su kroz povijest “u ime Boga” radili svakakve stvari, ali da netko Ferrarijem sleti u more je mu je Isus tako rekao, e to još nismo čuli!

James A. Mucciaccio Jr, 48-godišnjak iz Floride, namjerno je sletio s Ferrarijem 360 Modena u ocean, a policiji je rekao da mu je to Isus savjetovao.

Građani su policiji dojavili da North Ocean Boulevardom divlja vozač Ferrari 360 Modene, a kad su stigli na intervenciju pronašli su vlasnika kako sjedi u parkiranom automobilu.

S obzirom na to da se Ferrari 360 Modena nalazio na doku u blizini oceana, policajac je zamolio vozača da se pomakne. On se ispričao, pokrenuo automobil i sjurio direktno u ocean

Na ispitivanju u stanici James A. Mucciaccio Jr je izjavio kako mu je Isus rekao da parkira automobil u ocean te kako mu je Isus omogućio da postane najpametnijim čovjekom na svijetu, ali se teško nosi s tom odgovornošću.Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 58 pregleda, 1 Danas)

Related posts