`U braku smo, ali još se nismo seksali jer moj muž ne želi`
Ovo nije problem samo muškarca, nego oba partnera.

Dvadesetosmogodišnja žena u braku je već tri mjeseca, no brak još nije konzumirala. Tvrdi kako njen suprug odbija tu ideju. “Pitala sam ga direktno i odgovorio je da nije emotivno još spreman za taj korak. Znam da nema nikakvih fizičkih problema oko toga.

Anonimno je zatražila pomoć od psihologa na portalu TOI. Pitala je što joj je činiti, je li vrijeme da porazgovara s nekim vezano za ovaj problem.  Dobila je odgovor kako je prva stvar koju bi oni kao par u ovakvoj situaciji trebali napraviti jest obratiti se stručnjaku koji će ih savjetovati što dalje i na koji način, utvrditi u čemu je problem i riješiti ga zajedničkim djelovanjem para i stručnjaka. Ovo nije problem samo muškarca, nego oba partnera.

Nedostatak seksa u vezi stvara frustracije i može dovesti do ozbiljnijih problema koje možete spriječiti ako utvrdite uzrok problema u ranoj fazi. Postoji rješenje za svaki problem, samo ga treba htjeti potražiti.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/lifestyle/u-braku-smo-ali-jos-se-nismo-seksali-jer-moj-muz-ne-zeli-1287086 – www.vecernji.hr
(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 151 pregleda, 1 Danas)

Related posts