SVI SE ZABRINULI ZA SORAJU: Javnost u ŠOKU zbog NESTANKA Vučelićeve! (FOTO)
Veliku prašinu u domaćim medijima podigao je nestanak starlete Soraje Vučelić. Naime, ona je poslednji put viđena u Budvi 3. juna, a otad joj se gubi svaki trag.Crnogorska policija je, navodno, novinarima tamošnjeg portala CDM potvrdila da je Soraja 5. juna napustila Crnu Goru preko jednog od graničnih prelaza i otputovala u inostranstvo, a starleta se još uvek nije oglašavala na društvenim mrežama, na kojima je poslednji put bila aktivna 27. maja ove godine.

Na Sorajinom profilu na društvenoj mreži Instagram mogu se videti različiti komentari, a po svemu sudeći pojedini njeni pratioci strahuju od najgoreg – da starleta više nije među živima.

”Počivaj u miru”, ”Soraja je nestala?”, ”Kažu da previše toga zna…. Cura je vrh, želim joj sve najbolje i nadam se da se čuva”, ”Živa li si Saro?” – samo su neki od komentara zabrinutih pratioca na ovoj društvenoj mreži.

Podsetimo, nakon što je pre nekoliko dana Soraja Vučelić proglašena bezbednosno rizičnom osobom s obzirom na to da ima kontakte sa sumnjivim osobama, ona je, po sletanju na beogradski aerodrom “Nikola Tesla”, deportovana u Crnu Goru, čija je državljanka. Od tada joj se, kako tvrdi njen prijatelj Ljuban Kovačević, koji se predstavlja kao njen PR, gubi svaki trag.
(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 54 pregleda, 1 Danas)

Related posts