Sram ih bilo: Ruski klub objavio na Instagramu fotku svoje najbolje hokejašice samo u gaćicama!


data-ad-slot=”2016002097″
data-ad-format=”link”
data-full-width-responsive=”true”>


Ruski hokejaški klub Spartak Moskva odlučio je na društvenim mrežama podijeliti informaciju o ozljedi jedne od svojih ponajboljih igračica Yulije Ushakove. Sasvim je OK da o tome obavijeste navijače, ali fotka koju su objavili šokirala je mnoge i cijela stvar je u sekundi eksplodirala i postala viralna!

Prva zvijezda Spartaka Yulija Ushakova iščašila gležanj, a klub je odlučio obavijestiti svoje fanove na vruć način, tako da su objavili njezinu fotografiju u skoro pa golom izdanju, kako leži u tangicama u svlačionici.

Čitava stvar postala je viralna, na društvenim mrežama fotografija se dijeli, raspravlja se i moralizira o tome radi li se ovdje o zanimljivom potezu i reklami za žensku hokejašku momčad koja mami muške uzdahe ili je njihov potez neprimjeren i sramotan…

Community manager koji je ovo objavio svakako ne spava baš ovih dana, budući da klubu prijeti ozbiljna optužba za seksizam.

Mi u redakciji Idesh! portala nismo imali mira pa smo se bacili u potragu bespućima interneta da vidimo kako zapravo diše izvjesna Yulia i došli smo do zaključka da nije uopće tako nevina kako bi neki pomislili. I ne, nije prvi put da je pokazala guzu, hvala joj na tome.

U nastavku donosimo još neke fotke ove vrsne hokejašice!

 

izvor :idesh.net
(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 54 pregleda, 1 Danas)

Related posts