Spas za stopala: Kako da izbegnete znojenje i smrad nogu
Nošenje zatvorene obuće tokom letnjeg perioda izaziva znojenje, a potom i neprijatan miris nogu. Kako biste to sprečili, savetujemo da isprobate sledeće trikove.

Bakterije su glavni krivac za pojavu neprijatnih mirisa, te je osnovna stvar svakako dobra higijena. Pre nego što obujete letnje patike ili baletanke dobro operite stopala, a jednako je važno da ih lepo i osušite. Zapamtite, svaka vlaga je idealno stanište za razvoj bakerija.

Puder za noge

– Kako bi vam stopala ostala suva nakon više sati nošenja cipela koristite puder za noge.

– Menjajte obuću kako biste joj dali vremena da se izvetri.

– U cipele koje neprijatno mirišu možete staviti komad aluminijumske folije u koju ste prethodno sipali mlevenu kafu. Umesto kafe takođe možete staviti filter vrećicu od čaja ili koru od narandže. Videćete kako će lepo “izvući” neprijatan miris.

– Kako biste ubili bakterije unutrašnost obuće možete povremeno prebrisati krpicom namočenom u alkohol. Osim alkohola, na isti način možete upotrebiti sredstvo za dezinfekciju ruku.

– Da bi vam uvek obuća bila mirišljava u cipelar u kome je odlažete stavite po jednu mirisnu maramicu za mašinu za sušenje veša. One će upiti višak vlage i zameniti neprijatne mirise ugodnim.

 

Izvor
Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 36 pregleda, 1 Danas)

Related posts