Samsungov novi hladnjak kao centralni uređaj u domustyle=”display:block”
data-ad-client=”ca-pub-7485439633535505″
data-ad-slot=”2016002097″
data-ad-format=”link”
data-full-width-responsive=”true”>
Novi Family Hub hladnjak podiže povezanost na višu razinu s poboljšanim mogućnostima umjetne inteligencije i interneta stvari (IoT).

Samsung je na CES-u predstavio novu generaciju Family Hub hladnjaka koji ima zaslon uz čiju pomoć korisnici (članovi obitelji) mogu komunicirati na personalizirani način, upravljati hranom i kako kažu, „doživjeti povezano iskustvo u današnjem modernom svijetu“.

„Kada smo prije tri godine prvi put predstavili Family Hub hladnjak, to je bilo iskustvo temeljeno na aplikacijama Za upravljanje hranom, obiteljskim vezama i zabavi. Danas predstavljamo najnoviju verziju Family Hub hladnjaka sa značajkom Bixby i mogućnostima umjetne inteligencije. Bixby sada omogućuje novu razinu povezanosti i inteligencije kako bi svakodnevne životne zadatke učinio mnogo lakšim. Family Hub hladnjak savršen je spoj praktičnosti i povezanosti.”, rekao je John Herrington, viši potpredsjednik i generalni direktor jedinice za kuhinjske aparate tvrtke Samsung Electronics America.

Bixby omogućuje pametniji, hands-free i personaliziraniji način korištenja Family Hub hladnjaka. Dok pripremaju doručak, korisnici mogu pitati Bixby za jutarnji pregled događanja te saznati vremensku prognozu i vijesti. Sve informacije prikazuju se na Family Hub zaslonu kako bi ih istovremeno korisnici mogli vidjeti i čuti. Zahvaljujući tehnologiji glasovnog identiteta, Bixby razlikuje glas svakog člana obitelji tako da svatko može dobiti prilagođene informacije za svoje individualne potrebe.

Bixby je sada pametniji i u konverzaciji i dopušta korisnicima prirodniju interakciju. Sada korisnici samo razgovorom s Family Hub hladnjakom mogu tražiti avionsku kartu preko Expedie, nazvati Uber ili unaprijed postaviti temperaturu pećnice.

Family Bord zaslon

Novi Family Board zaslon djeluje kao digitalna oglasna ploča. Korisnici mogu lako pisati bilješke i pregledavati fotografije, pa čak i črčkarati na ekranu. Korisnici sada na svom hladnjaku imaju zaslon za dijeljenje fotografija, poruka i uspomena te mogu prilagoditi svoje fotografije različitim fotografskim stilovima, dodati rukom pisane bilješke i naljepnice, pa čak i promijeniti boju pozadine kako bi odgovarala njihovoj kuhinji.

Family Hub hladnjak ima dinamički čuvar zaslona koji se može koristiti za prikaz dragocjenih obiteljskih trenutaka ili raznih umjetničkih djela te važnih informacija kao što je vremenska prognoza.

Zdravije upravljanje hranom

Od samog početka, upravljanje hranom s Family Hub hladnjakom temeljna je značajka koja unaprjeđuje način na koji korisnici upravljaju svojom hranom – bez obzira na to koristi li se View Inside opcija kako bi provjerili trebaju li im jaja s pametnog telefona dok su u trgovini ili dodaju stavke na popis za kupnju i označavaju datum isteka.

Ovaj hladnjak korisnicima omogućuje stvaranje boljih i zdravijih obroka uz planer obroka koji prilagođava recepte na temelju preferencija u hrani, prehrambenih potreba i predmeta u hladnjaku.

U 2019. godini Samsung će proširiti Family Hub tehnologiju na više modela kako bi se osigurala Family Hub konfiguracija koja zadovoljava potrebe svih korisnika.
(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 24 pregleda, 1 Danas)

Related posts