Prelijepa makedonska glumica (25) pronađena MRTVA mjesec dana poslije nestanka, policija SLUČAJNO otkrila ubicu
Prelijepa makedonska glumica (25) pronađena MRTVA mjesec dana poslije nestanka, policija SLUČAJNO otkrila ubicu

Makedonska glumica Adea Šabani (25), koja je prije mjesec nestala u Kaliforniji, pronađena je mrtva.

Tijelo djevojke pronađeno je u plitko iskopanom grobu oko 80 kilometara od Sakramenta u jednom napuštenom kampu, prenosi “Blic“.

Američki mediji javljaju da je tijelo identifiikovano i da se radi o Adei, a policija je potvrdila da je ubijena. Kako javljaju mediji, tijelo nesretne djevojke je pronađeno prošlog četvrtka u Dry Creeku.

Iako je istraga još u toku, nezvanično se saznaje da je nesretnu djevojku upucao njen momak, takođe glumac, Christopher Spotz (33).

Adea je nestala 23. februara iz svoje kuće u Los Angelesu. Potraga nije dala rezultate sve do prošle sedmice, kada je u potjeri za ukradenim vozilom ranila vozača.

Ispostavilo se da je ranjeni mladić upravo Christopher Spotz, partner ubijene Makedonke. Policija čak tvrdi da je, kada je vidio da neće uspjeti da pobjegne, sam sebi pucao u glavu.

Uskoro se ispostavilo i da je on glavni osumnjičeni u istrazi o ubistvu Adee Šabani, a mediji su javili da je policija imala svjedoka koji je vidio Christopher a kako makedonsku glumicu silom gura u prtljažnik svog automobila.

U međuvremenu, Spoc je podlegao povredama, tako da će motiv i detalji ovog zločina, najvjerovatnije, zauvijek ostati tajna.

Adea se preselila u Ameriku prije dvije godine. Studirala je glumu na Akademiji ‘Stela Adler’ i pokušala da napravi karijeru u Hollywoodu.

(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 62 pregleda, 1 Danas)

Related posts