Pismo žene koja je u grčkom požaru izgubila sve












GRČKI mediji objavili su potresno pismo žene koja je u katastrofalnim požarima u Grčkoj izgubila muža i dvoje djece.

Majka 13-godišnje Evite i 11-godišnjeg Andreasa napisala je vrlo potresno pismo nakon što je izgubila svoju obitelj u požarima koji su u ponedjeljak poharali Grčku i odnijeli najmanje 83 života. Ime majke nije objavljeno, ali mediji su naveli da je gospođa Fytro izgubila djecu i 54-godišnjeg muža Grigorisa u požaru u Matiju.

Fytro za vrijeme stravičnih požara nije bila kod kuće. Otac je pokušao pobjeći od vatre s djecom i otrčali su do ruba litice. Nisu imali drugog izbora i skočili su u svoju smrt, u provaliju duboku 15 metara.

Mediji su objavili da je Evita bila juniorska prvakinja u biciklizmu i mogla je postati nova sportska zvijezda. Nastupala je za slavni grčki klub AEK.

Grčki novinar i prijatelj obitelji Fytros Babis Papapanayiotou pročitao je na televiziji dio pisma očajne majke nakon što je izgubila svoju obitelj.

“Grlite svoju djecu svaki dan”

“Pokušavam biti kao moja djevojčica, koja je uvijek bila jako snažna i to je dokazivala na mnoge načine. Znam da je Grigoris dao sve od sebe da spasi djecu. To što nije uspio bila je Božja volja”.

“Još uvijek čujem slatki glas mog Andreasa, koji je rekao: ‘Mama, bojim se, jako sam zabrinut, ali ne trebaš dolaziti ovamo. Ne želim da pokušaš doći, sve je zatvoreno i nećeš uspjeti’.”

“Pokušala sam doći do njih, četiri sata sam se borila da se približim, ali nisam uspjela. Nemam riječi. Izgubila sam sve. Grlite svoju djecu svaki dan”.




Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 62 pregleda, 1 Danas)

Related posts