Oprostila suprugu koji je naručio plaćenika da je ubije: ‘Još uvijek ga volim’– Doista nije imao druge mogućnosti nego da naruči da me upucaju – smatra Nancy Shore

judi zbog ljubavi rade nevjerojatne stvari i spremni su oprostiti puno toga. Nancy Shore (57) iz Carrolltona u Teksasu tako kaže da je oprostila suprugu što je unajmio plaćenog ubojicu da je ubije.
– Oprostila sam mu. Biblija kaže da, ako ne oprostimo onima koji su nam naudili, nama samima ne može biti oprošteno. Nisam si mogla priuštiti da mu ne oprostim jer nisam mogla živjeti s gorčinom – ispričala je za BBC Nancy, koja je u pokušaju ubojstva ostala bez oka i još uvijek ima metak u plućima.

Nancy i Frank Howard vjenčali su se 1983. i zajedno su odgojili troje djece. Ona je bila domaćica, a Frank računovođa. Suprug je s vremenom počeo više putovati zbog posla, ili je barem Nancy tako mislila. Na putu je navodno bio i tog 18. kolovoza 2012. godine, kada je Nancy u njezinoj garaži napao naoružani muškarac koji joj je zaprijetio pištoljem i tražio njezinu torbicu. – Bila sam mu dovoljno blizu da mu gurnem torbicu u prsa i tada sam viknula “Isuse, spasi me!”, nakon čega me upucao u glavu i ja sam pala – priča Nancy.

Napadač je doista pobjegao s torbicom, no auto joj nije ukrao, iako je lako mogao. Nancy kaže da joj se obratio Bog i rekao joj da ustane, što je učinila i ušla u kuću. Metak joj je kroz glavu završio u desnom plućnom krilu, a tada nije bila ni svjesna da je ostala bez lijevog oka, iako je u ogledalu vidjela kako joj iz oka curi krv. Nakon što je kontaktirala hitne službe, policija je javila njezinoj djeci, koji su nazvali oca. Frank je doletio doma i posjetio suprugu u bolnici. Policija je tada tijekom istrage otkrila neke zabrinjavajuće pojedinosti – na Frankovom mobitelu pronašli su fotografije i poruke druge žene, s kojom je bio u vezi tri godine. U vrijeme napada, otkriveno je, nije bio na poslovnom putu, već s njom. Frank je to priznao i supruzi preko telefona kada je puštena s intenzivne njege. A tada je uslijedio novi šok. Dok se još oporavljala od operacije policija joj je rekla da su u vezi s napadom uhitili jednog muškarca – njezinog supruga. Otkriveno je da je Frank nekoliko godina plaćao kriminalcima da ubiju Nancy, a kriminalci su ga počeli iskorištavati, tražeći ga sve više i više novca. U isto vrijeme trošio je stotine tisuća dolara na svoju ljubavnicu pa se bacio i u pronevjeru novca svojih klijenata, navodno više od 30 milijuna dolara…..

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/oprostila-suprugu-koji-je-narucio-placenika-da-je-ubije-jos-uvijek-ga-volim-1256282 – www.vecernji.hr
(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 39 pregleda, 1 Danas)

Related posts