ODBILE PROSIDBU NA UŽASNE NAČINE: Siroti dečki nisu ni sanjali da će im se dan iz snova pretvoriti u – horor
Najgore su prošli tip koji je pred svoju odabranicu kleknuo pred svima i onaj kojem je cura u tom trenutku priznala da se š*vi s njegovim najboljim frendom

Za većinu parova, zaruke su romantičan događaj koji žele podijeliti s obitelji i prijateljima. Drugima, pak, stvari baš i ne idu po planu. Ljudi iz cijeloga svijeta priznali su šokantne razloge zbog kojih su odbili prosidbu i anonimno ih podijelili na aplikaciji Whisper.

Zaručio drugu istim prstenom

“Dečko me zaprosio jer sam trudna. Rekla sam “ne” jer se želim vjenčati zato što smo spremni na to, a ne zato što nam je beba na putu.”

“Zaprosio sam curu, a ona me odbila misleći kako samo želim seks. Tada sam shvatio da mi i nema ništa bolje za ponuditi.”

“Bili smo zajedno mjesec dana kada me zaprosio. Rekla sam “ne” i on je prekinuo sa mnom. Nekoliko tjedana poslije, vidjela sam na Facebooku da se zaručio… Njegova zaručnica nosila je isti prsten koji je ponudio meni.”

Osramotio se pred svima

“Zaprosio sam svoju djevojku i ona me odbila, ali i dalje smo zajedno. Osjećam se zbunjeno. Što sad?”

“Moja bivša je odbila zaruke jer joj se nije svidio prsten. To me dotuklo, ali sada vidim da sam time osvojio jackpot. Bila je tako plitka.”

“Najgori trenutak u mom životu bila je prosidba moje bivše koja me odbila. Stvar je bila tim gora jer sam je zaprosio u javnosti. Ako ikad više izvadim prsten za neku djevojku, to će biti u intimnom okruženju.”

Telefonska prosidba

“Zaprosio me, a ja sam odbila i nabila mu na nos njegove preljube. Sada sam slobodna. Kakav tjedan…”

“Dečko me zaprosio preko telefona. Odbila sam jer želim da se ipak malo više potrudi. U vezi smo na daljinu, ali kako ću reći ljudima da me zaprosio preko telefona?! Nije romantično.”

“Danas sam zaprosio djevojku. Rekla je “ne”, a zatim mi priznala kako se š*vi s mojim najboljim prijateljem… Vrijeme je da legnem i umrem.”
(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 74 pregleda, 1 Danas)

Related posts