NOVI IPHONEI IMAJU OZBILJNE PROBLEME S PUNJENJEM! NEDOPUSTIV PROPUST APPLEA!
Na Apple forumima se već pojavila prva crna mrlja novih najboljih i najskupljih iPhonea do sada čiji su korisnici prijavili ozbiljne probleme s punjenjem koji mogu biti i softverski, ali nažalost i hardverski. iPhone Xs telefoni su po prijavama manje pogođeni ovim problemom nego iPhone Xs Max telefoni, no kod obaju modela je problem i više nego zabrinjavajući i poprilično široko rasprostranjen. O čemu je riječ?

Ove teme se dotakao i Lou iz Unbox Therapy YouTube kanala s obzirom na to da se radi o ozbiljnom problemu s punjenjem novih iPhonea. Naime, novi iPhonei imaju problem s priključivanjem na punjač ako su u standby načinu rada (ako im je isključen zaslon). Ako telefon koristite i pri tom ga priključite na punjač, čut ćete veseli zvučni signal i animaciju zelene baterije te će se vaš jako skupi uređaj početi puniti bez problema. Ako telefon ne koristite aktivno pa ga spojite na punjač, nećete čuti niti zvučni signal, niti će se zaslon uključiti i pokazati vam da se telefon, pardon iPhone, puni. Ne bi to bio velik problem da je stvar u tome da iPhone samo ne prikaže da se uređaj puni, nego se vaš uređaj u tom slučaju uopće neće početi puniti. Velik broj korisnika je svoje iPhone Xs ili Xs Max modele navečer priključilo na punjač da bi se ujutro probudili s praznim telefonom. Štoviše, da problem bude gori, ako vaš uređaj ne reagira i pokušate ga probuditi podizanjem ili dodirom po zaslonu, nekada se dogodi da uređaj ne reagira na nikakve „podražaje“ i na nekoliko minuta odbija svaku poslušnost. Rješenje je prisilno resetiranje uređaja ili jednostavno čekanje da telefon, pardon iPhone, dođe k sebi. Da stvar bude još gora, nekim korisnicima se telefon ispočetka zapravo i krene puniti te nakon nekog vremena jednostavno prestane.

iPhone Xs Max problem s punjenjem - Slika 2

Moguće je dakako da se radi o softverskom problemu koji jednostavno toliko „uspava“ vaš uređaj da isti ne može prepoznati da je telefon spojen na punjač. Gora varijanta toga je problem u matičnoj ploči te da ista u određenim situacijama uopće ne prepoznaje punjač. Nadamo se da će Apple priznati problem i prihvatiti se rješavanja što prije jer su ovakve pogreške neprihvatljive. Ako Apple godišnje izda maksimalno tri telefona po ogromnim cijenama, ovakve stvari ne bi trebale proći kontrolu kvalitete s obzirom na to da je problem poprilično proširen. Onih se 1250 Eur za osnovni model iPhone Xs Max-a sada čini još skupljima.

Što vi mislite o ovakvom problemu? Smatrate li da je ovakav propust nedopustiv u ovom cjenovnom rangu? Što mislite kako će Apple reagirati na primjedbe korisnika? Javite nam u komentarima i na forumu.

Hvala tipsteru Mišku što nas je uputio prema ovom problemu!

izvor:balkangadgets.com
Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 30 pregleda, 1 Danas)

Related posts