Njemačka uvodi ograničenje na “autobahnu“!
Besplatna autocesta i jurnjava autocestom bez ograničenja brzine (generalnog) u Njemačkoj dva su elementa koji dugo odolijevaju zahtjevima ekologa, zelenih i ostatka Europe. I dok je uvođenje naplate na autoceste gotova stvar, s ograničenjem brzine na autocesti od samo 130 km/h u Njemačkoj ide malo teže. Iskreno, treba priznati da trenutačno nema ograničenja najveće brzine na njemačkoj autocesti, ali postoji jako puno prometnih znakova s 80 i 130 km/h koji su postavljeni pa prave dionice na kojima se može juriti bez limita ima jako, jako malo. I svakim danom ih je sve manje.

Kako bi se smanjilo zagađivanje okoliša od emisije plinova i čestica vozila, kao i zbog veće sigurnosti prometa Vlada Njemačke namjerava uvesti ograničenje najveće dozvoljene brzine na njemačkim autocestama od 130 km/h. Uvođenjem ograničenja Njemačka bi ispunila standarde o emisiji štetnih ispušnih plinova koje je propisala Europska unija, a prijeti visokim novčanim kaznama. S druge strane, sami vozači i jaka automobilska industrija u Njemačkoj protiv su ograničenja najveće dozvoljene brzine. No, ne morate se još bojati kako je zadnja oaza za jurnjavu automobilom nestala, barem još ne neko vrijeme, ovo je samo razmatranje i tek ju Njemačka vlada treba analizirati i onda eventualno uvrstiti u prijedlog zakona o klimatskim promjenama.
Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 27 pregleda, 1 Danas)

Related posts