Nindža kornjače stižu i treći put!
Priča o oklopljenim zaštitnicima New Yorka vratila se 2014. godine, uz nastavak dvije godine kasnije

Omiljene Nindža kornjače vratile su se na naše ekrane 2014. godine, u nadi kako će stvoriti novu generaciju obožavatelja. Prvi film je bio više-manje dobro prihvaćen kod publike, dok je njegov nastavak iz 2016., film Nindža kornjače: Izlazak iz sjene zaradile su puno manje, no niti jedan nije baš bio fantastično prihvaćen od strane kritike.

Međutim, Paramountu to očito ne stvara prepreku, jer planiraju i treći film te su već angažirali scenarista Andrewa Dodgea da počne stvarati priču.

Dodge, koji je napisao scenarij za film Bad Words Jasona Batemana, donijet će nam novu priču o četvorici junaka u kornjačinom oklopu, majstorima borilačkih vještina koji su se zakleli štiti New York City od raznih neprijatelja. Još nije ništa poznato o produkciji novog filma, osim da će se među producentima naći Michael Bay, Andrew Form i Brad Fuller.

Priča o nindža kornjačama stvorena je osamdesetih, a za nju su zaslužni Kevin Eastman i Peter Laird. Kornjače su pokrenule dva velika vala pop kulture, pokrenuvši stripove, animirane serije te raniju filmsku franšizu koja je izlazila između 1990. i 1993. godine.

(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 47 pregleda, 1 Danas)

Related posts