NATJECANJE VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTO Nakon velike afere, Miss Amerike ukida izlaske kandidatkinja u bikinijima
style=”display:block”
data-ad-format=”fluid”
data-ad-layout-key=”-6t+ed+2i-1n-4w”
data-ad-client=”ca-pub-7485439633535505″
data-ad-slot=”7978110912″>
Organizatori izbora za Miss Amerike najavili su da ove godine ukidaju dio natjecanja ljepote u kojem kandidatkinje na pozornicu izlaze u bikinijima te ih više neće ocjenjivati na temelju fizičkog izgleda, objavio je u utorak BBC.

Ukida se i dosad obavezna natjecateljska večer tijekom koje natjecateljice pred članove žirija izlaze u večernjim haljinama. Umjesto u njima pred žiri će izaći u odjeći u kojoj se osjećaju ugodno i koja iskazuje njihov osobni stil odijevanja.  “Više nećemo ocjenjivati kandidatkije prema njihovu fizičkom izgledu”, objavila je bivša Miss Amerike Gretchen Carson u emisiji ABC-ja “Good morning, America”.

“Ovo je prvenstveno natjecanje”, istaknula je Carlson, prva bivša Miss Amerike koja je imenovana predsjednicom Odbora za organizaciju Miss Amerike.

“Umjesto dijela natjecanja u kojemu se kandidatkinje predstavljaju u kupaćim kostimima, uvest ćemo razgovore s njima. Od brojnih smo mladih žena čuli da bi voljele sudjelovati u natjecanjima no da se ne žele prijaviti jer pozornicom moraju šetati u visokim potpeticama i kupaćim kostimima”, objasnila je Carlson. “Djevojke to odsad više neće morati činiti. Morat će nam se predstaviti kao osobe…, morat će nam pokazati svoju inteligenciju i unutarnju ljepotu.”

Vodeći ljudi udruge koja je ranije organizirala natjecanje za Miss America, Sam Haskell, predsjednik Josh Randle i predsjedica vijeća Lynn Weidner prošle su godine podnijeli ostavke pošto su otkriveni e-mailovi u kojima su neke pobjednice omalovažavali i nazivali pogrdnim imenima.

Haskell je poslao nekoliko poruka o Mallory Hagan, pobjednici izbora 2013., u kojima joj se ruga jer je dobila na težini i kritizira njezin seksualni život tvrdeći kako je “laka”. Administratorica Tammy Haddad i Haskell više su puta bivše missice nazvali problematičnima te su se prema njima odnosili s omalovažavanjem.

izvor:jutarnji.hr
(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 32 pregleda, 1 Danas)

Related posts