Gledanje u nečije oči deset minuta može stvoriti isti efekt kao i uzimanje droge
Ispitanici su tokom jednog istraživanja gledali jedni drugima u oči deset minuta, a ono što su iskusili mnogi su opisali kao vantjelesno iskustvo i halucinacije.

Umro je i vratio se: “Vidio sam gdje idu dobri, a gdje zli ljudi poslije smrti.”

Neki su tokom halucinacija vidjeli čudovišta, svoje rođake, ali i sebe u licu onih koje su posmatrali. Eksperiment je obuhvatao 20 mladih osoba od toga 15 žena koje su sjedile u paru u zamračenoj sobi na metar jedna od druge. One su gledale jedna drugoj u oči deset minuta.

Svjetlo u sobi je bilo dovoljno jako da posmatrači mogu lako uočiti obrise lica partnera, ali dovoljno zatamnjeno da se smanji njihova potpuna percepcija boja. Njihove stolice su bile okrenute ka bijeloj podlozi.

Poslije 10 minuta gledanja u oči partneru, ispitanici su popunjavali upitnike koji su sadržali pitanja u vezi s njihovim iskustvom. Jedno od pitanja odnosilo se na disocijaciju, a mnogi su ukazali na to da su izgubili pamćenje, vidjeli su pomiješane boje, imali su osjećaj da svijet oko njih nije stvaran. Ovo su osjećanja i doživljaji koji su tipični za zloupotrebu nekih droga kao što je ketamin, kod nekih trauma, zloupotrebe alkohola i LSD.
Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 65 pregleda, 1 Danas)

Related posts