Dječak tati ukrao karticu i na klađenje spiskao nevjerojatan iznos
Dječak tati ukrao karticu i na klađenje spiskao nevjerojatan iznos

U tjedan dana potrošio je na klađenje 60.000 funti. Za pojedine oklade uplaćivao je iznose i do 3000 funti, čak do stotinu puta na tjedan.

Dječak (13) iz Velike Britanije u godini dana potrošio je nevjerojatnih 80.000 funti (oko 671.000 kuna) očeva novca.   Fotografirao je očevu karticu i iskoristio te podatke za otvaranje računa za internetsko klađenje. Na ovu lošu ideju je došao nakon što je s ocem, inače direktorom jedne tvrtke, otišao na nogometnu utakmicu na stadion Wembley gdje je vidio reklame za online klađenje, piše Mirror.

U tjedan dana potrošio je na klađenje 60.000 funti. Za pojedine oklade uplaćivao je iznose i do 3000 funti, čak do stotinu puta na tjedan.  – Nisam imao pojma da to može izazvati ovisnost. Bilo mi je zabavno, a mislio sam da nešto mogu i zaraditi. Bilo je toliko jednostavno otvoriti račun za klađenje na internetu, ispričao je tinejdžer koji je nakon otkrića sve priznao roditeljima.  Njegovog oca, vlasnika kartice, kontaktirali su iz banke da provjere sumnjive transakcije u kojima je tada bilo potrošeno ukupno 20 tisuća funti.

Šokirani roditelji sina su poslali na odvikavanje i psihoterapiju te zaključili da je sada izvukao lekciju. No nekoliko mjeseci kasnije ponovno se počeo kladiti te je u istom razdoblju od tjedan dana potrošio 60 tisuća funti. Roditelji su kazali kako mu nakon ovog puta više nikad neće moći vjerovati te još otplaćuju kredite kojima su morali pokriti dug koji je dječak nagomilao.  Da mu na računu nedostaje veliki iznos otac nije odmah shvatio jer tvrtka kojom upravlja mjesečno zarađuje i do 30.000 funti, a u to vrijeme je, kaže sklopio desetke ugovora s poslovnim partnerima.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/djecak-tati-ukrao-karticu-i-na-kla-enje-spiskao-nevjerojatan-iznos-1249572 – www.vecernji.hr
Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 44 pregleda, 1 Danas)

Related posts