BIZARNA ŠALA ILI NEŠTO PUNO OZBILJNIJE? Studentica tvrdi da je na Instagramu imitira anonimna djevojka
Na Basrinom profilu sestre su pronašle desetke fotki koje su bile identične onima koje je objavljivala Chloe

Chloe Cowan, studentica iz Glasgowa, tvrdi da je već dvije godine žrtva djevojke koja kopira svaku njezinu fotografiju na Instagramu, prenosi Mirror. Riječ je o kolegici s njezinog fakulteta koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Honey Basra. Chloe poručuje da je cijela stvar otišla toliko daleko da je Basra iskopirala i fotografiju koju je Chloe objavila kad joj je umro otac. Kad su Chloe i njezina sestra Linzi zavirile u Basrin Instagram profil, naišle su na desetke bizarnih fotki koje su identične onima koje je objavila Chloe.

“Željela bih ljude upozoriti na to koliko društvene mreže mogu biti opasne”, izjavila je Chloeina sestra te dodala da je Basrina “kampanja” nešto više od samog kopiranja tuđih fotki. Poručila je i da su slučaj prijavili policiji, a glasnogovrnik fakulteta poručio je da im je na prvom mjestu dobrobit studenata te da su izjave trenutno u razmatranju.

Šokirani su bili i ostali studenti. “Ne razumijem motive koje stoje iza ovoga. To je u potpunosti nezdravo. Svi mi kopiramo jedni druge do određene mjere, ali ovo je nešto skroz drugačije”, rekao je jedan od njih.

“Nadam se da je Chloe dobro”, nadovezala se još jedna studentica.
(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 41 pregleda, 1 Danas)

Related posts