Bio je tih i povučen, a onda ga je nadzorna kamera snimila kako radi nešto JEZIVO
Schloß Holte-Stukenbrock miran je grad na sjeverozapadu Njemačke, a njegov stanovnik, Klaus O. nije se isticao baš ni po čemu. Kolege u njemačkoj tvrtki Ari Armaturen u kojoj je radio 38 godina opisivali su ga kao mirnog, tihog i povučenog radnika. A onda ga je, jednog svibanjskog dana, nadzorna kamera snimila kako 26-godišnjem kolegi ubacuje čudan prah u sendvič.

Ubrzo je pozvana policija, stručnjaci za otrove i uprava tvrtke. Klaus je u sendvič kolegi stavio štetan i smrtonosan kemijski spoj olovov acetat. U Klausovoj kući, istražitelje je dočekalo novo iznenađenje. Šutljivi Klaus u kući je držao laboratorij prepun opasnih kemijskih supstanci.

Klaus je otada u zatvoru, a policija ispituje još 21 slučaj ljudi koji su radili u istoj tvrtki i prije mirovine umrli od raka ili srčanog udara. Njihove smrti bile su sumnjive još od ranih 2000.-ih, no policija ih nije mogla povezati jer je trovanje olovom teško dokazivo, no tragovi olova mogu se pronaći u truplima nakon ekshumacije.

Dokaže li se Klausu O. krivnja za smrt 21 radnika kompaniji Ari Armaturen, postat će jedan od najmonstruoznijih serijskih ubojica otkako je moderne Njemačke.
(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 35 pregleda, 1 Danas)

Related posts