Bio je tih i povučen, a onda ga je nadzorna kamera snimila kako radi nešto JEZIVO
Schloß Holte-Stukenbrock miran je grad na sjeverozapadu Njemačke, a njegov stanovnik, Klaus O. nije se isticao baš ni po čemu. Kolege u njemačkoj tvrtki Ari Armaturen u kojoj je radio 38 godina opisivali su ga kao mirnog, tihog i povučenog radnika. A onda ga je, jednog svibanjskog dana, nadzorna kamera snimila kako 26-godišnjem kolegi ubacuje čudan prah u sendvič.

Ubrzo je pozvana policija, stručnjaci za otrove i uprava tvrtke. Klaus je u sendvič kolegi stavio štetan i smrtonosan kemijski spoj olovov acetat. U Klausovoj kući, istražitelje je dočekalo novo iznenađenje. Šutljivi Klaus u kući je držao laboratorij prepun opasnih kemijskih supstanci.

Klaus je otada u zatvoru, a policija ispituje još 21 slučaj ljudi koji su radili u istoj tvrtki i prije mirovine umrli od raka ili srčanog udara. Njihove smrti bile su sumnjive još od ranih 2000.-ih, no policija ih nije mogla povezati jer je trovanje olovom teško dokazivo, no tragovi olova mogu se pronaći u truplima nakon ekshumacije.

Dokaže li se Klausu O. krivnja za smrt 21 radnika kompaniji Ari Armaturen, postat će jedan od najmonstruoznijih serijskih ubojica otkako je moderne Njemačke.
Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 10000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 

(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 38 pregleda, 1 Danas)

Related posts