Apple će 12. rujna predstaviti nove iPhone uređaje
Tri komada iznenada! Na posebnom eventu koji će se održati u prostorima Steve Jobs Theatera, kompanija iz Cupertina će predstaviti svoje nove pametne telefone.

Event će se održati za nekoliko dana, točnije 12. rujna, a na njemu će Apple predstaviti svoja tri nova pametna telefona – normalni iPhone, veći iPhone i iPhone s usjekom. A tko zna, možda će sva tri modela imati “zubić” iznad ekrana, kao na ovoj slici. Voljeli ga mi ili ne, iPhone je pokrenuo jedan pomalo kontroverzni trend koji nije možda tako popularan, no činjenica je kako je velik broj proizvođača pametnih telefona na svoj način “kopirao” ovaj novi dizajnerski izričaj.

Brojne glasine već od prije nekoliko mjeseci govore kako će glavna zvijezda biti iPhone X, a koji bi trebao dobiti više interne memorije, jači procesor i bolje kamere. Očekuje se kako će imati i veći ekran od 6,5 inča. Naravno, pojavit će se i dva jeftinija modela, onaj veći (iPhone 9 Plus) bi trebao imati 6,1 inčni ekran, dok bi najmanji (iPhone 9) trebao imati 5,8 inčni ekran, kako smo već ranije najavili. Saznajemo i kako će se pojaviti u više boja – plavoj, crvenoj, narančastoj, sivoj i srebrnoj.

Za očekivati je kako će Apple osim pametnih telefona najaviti i svoje druge nove uređaje kao što su AirPod, iPad Pro i drugi uređaji.
(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 27 pregleda, 1 Danas)

Related posts