10 stvari koje dečkima prolaze kroz glavu kad ne dobiju SMS od vas
Mislite da je muškarcima lako kad ih “stavite na led” ili im se ne stignete javiti kad ste obećali? Nije. Pogledajte kakve im se sve misli vrzmaju po glavi

1. JE LI OVO NEKA PSIHOLOŠKA IGRICA? Možda želi vidjeti kako ću reagirati ili koliko sam lud za njom. Ako je ovo neki test, neće dobiti odgovor.

2. MOŽDA JE IZGUBILA MOBITEL. Ili joj nije stigla poruka. Ili ju je pročitala njezina prijateljica kojoj se isto sviđam i namjerno je izbristala. A možda joj se naprosto ne sviđam. Ma ne, to nije, inače mi ne bi dala broj. Ili mi ga je dala samo da me “skine”. Hm…

3. MOŽDA SAM U NEČEM POGRIJEŠIO NA PRVOM DEJTU. Oprao sam zube, nisam imao masnu kosu, platio sam račun, imao sam lijepe cipele, smijala se mojim forama…Ne kužim.

4. NE ZNAM ZAŠTO SE NE JAVLJA… NITI ME JE BRIGA.  Njezin gubitak a ne moj.

5. ŠTETA, ČINI MI SE DA BI BILA DOBRA U KREVETU. Hm, možda bih u ime toga trebao progutati ponos i javiti joj se. Kako kaže ona stara narodna, ne je….lijep nego uporan.

6. STALNO PILJIM U TELEFON U NADI DA ĆE SE JAVITI. Čovječe, pa ja sam se stvarno zagrijao za tu djevojku.

7. PROŠLA SU TRI DANA, NE MOGU VIŠE IZDRŽATI, nazvati ću je i izmisliti kako mi se pokvario mobitel pa nisam siguran je li prošla poruka koju sam joj poslao.

8. BAŠ ME BRIGA AKO ISPADNEM LUD ZA NJOM, BUDALA ILI PAPAK. Zovem je iz ovih stopa i reći ću joj da nisam mogao izdržati. Iskren pristup je uvijek najbolji.

9. NEMA VEZE. NIJE TIP CURE U KOJU BIH SE MOGAO SMRTNO ZALJUBITI. Takvih poput nje ima na bacanje. Next please! Hm, zašto me ipak malo boli trbuh kad pomislim na nju?

10. NEXT ONE PLEASE!

Cosmopolitan.hr


(Ukupno pregleda na ovaj sadrzaj 61 pregleda, 1 Danas)

Related posts